Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Για τη συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου με το Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Συλλόγου «ο Μακρυγιάννης» - http://arpamakrygianni.blogspot.gr/

2020_06_21

Ενημέρωση

Την Τρίτη 23 Ιούνη, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου με το Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται οκτώ περίπου μήνες μετά την προηγούμενη, που είχε γίνει στις αρχές Οκτώβρη του 2019. Τότε είχε συμφωνηθεί με το Δήμαρχο να γίνει νέα συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των σχολείων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Στο διάστημα αυτό των οκτώ αυτών μηνών ως Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση προτείναμε στο ΔΣ, μιας και δεν υπήρχε ανταπόκριση από πλευράς του Δημάρχου, να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου και στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ειδικότερα είχαμε προτείνει η παράσταση διαμαρτυρίας να γίνει σε ώρα που θα μπορούν να παραβρεθούν όσοι και όσες συνάδελφοι και συναδέλφισσες επιθυμούν. Η πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου απέρριπτε αυτές τις προτάσεις περιμένοντας πότε ο Δήμαρχος θα ορίσει εκείνος τη συνάντηση.

Τελικά η συνάντηση ορίστηκε από το Δήμαρχο στο τέλος της σχολικής χρονιάς (!), αφού θα έχει ήδη γίνει η συγκρότηση των τμημάτων στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά.

Προτείναμε τέλος στο ΔΣ η τωρινή συνάντηση αυτή να είναι ανοιχτή σε όποιον –α επιθυμεί να παραβρεθεί. Άποψή μας είναι ότι η παρουσία συναδέλφων μόνο θετικά μπορεί να συμβάλλει τόσο στην ενημέρωση όσο και στην εξεύρεση λύσεων. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την πλειοψηφία του ΔΣ.

Αναμένουμε τις απαντήσεις του Δημάρχου σε σχέση με όσα είχαν συζητηθεί τον Οκτώβρη του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.