Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Συντριπτικά ποσοστά συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Συλλόγου «ο Μακρυγιάννης» - http://arpamakrygianni.blogspot.gr/

2021_10_05

 

Το ποτάμι πίσω δε γυρνά!

Η αξιολόγηση δε θα περάσει!

 


            Χαιρετίζουμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που έδωσαν με ενότητα και αποφασιστικότητα για μια ακόμα φορά τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, που όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στον αυταρχισμό, τους εκβιασμούς και τις απειλές του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης.

            Στο Σύλλογό μας συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ 21/23 Δημοτικά και 26/28 Νηπιαγωγεία, με ομόφωνες αποφάσεις ή με συντριπτικά ποσοστά.

Ποσοστό συμμετοχής: 92%


            Καθοριστική συμβολή στη μεγάλη αυτή νίκη είχε και αυτή τη φορά η απόφαση της ΔΟΕ,  η προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου μας, όλων των συνδικαλιστικών δυνάμεων, αλλά και του κάθε συναδέλφου και της συναδέλφισσας

ξεχωριστά που δραστηριοποιήθηκαν έντονα  και έδωσαν τη μάχη με όλα τα μέσα, σχολείο το σχολείο, τάξη την τάξη, συνάδελφο τον συνάδελφο.

            Συνεχίζουμε να βαδίζουμε στο δρόμο που άνοιξαν οι μεγάλοι παιδαγωγοί (Δ. Γληνός, Α. Δελμούζος, Ρ. Ιμβριώτη, Κ. Σωτηρίου κ ά) κατατάσσοντας την Κεραμέως και την πολιτική της στις μαύρες σελίδες της εκπαίδευσης και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

            Οι απειλές, οι εκβιασμοί και οι δικαστικές προσφυγές από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν!  Η απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την απεργία δεν είναι άμεσα εκτελεστή, άρα ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Έχει κατατεθεί έφεση κατά της απόφασης από τη ΔΟΕ, η οποία θα συζητηθεί στις 25-1-2022. Επίσης χθες το ΓΣ της ΑΔΕΔΥ πήρε ομόφωνη απόφαση για κήρυξη Απεργίας – Αποχής η οποία μας καλύπτει. Σήμερα έγινε ήδη εξώδικη γνωστοποίησή της από τη νομική σύμβουλο της ΑΔΕΔΥ. 

            Εμείς θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στον προσανατολισμό μας. Δεν παίρνουμε πίσω τις υπογραφές μας! Αποφασίζουμε και ενεργούμε συλλογικά, ενωτικά και αποφασιστικά. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει όλοι/όλες να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση αναμένοντας τις αποφάσεις από τα συλλογικά μας όργανα.

 

Καλούμε το ΔΣ του Συλλόγου να συγκαλέσει νέα Γενική Συνέλευση.

 

Νικήσαμε στην πρώτη μάχη!

Θα νικήσουμε και στον πόλεμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.